Abonneren  Inloggen

Contiweb voor het eerst aanwezig op de Hunkeler Innovationdays

14 februari 2023

Contiweb zal dit jaar voor het eerst aanwezig zijn tijdens de Hunkeler Innovationdays, met o.a. een live demonstratie van de Contiweb Digital Fluid Applicator. Naast de DFA richt het bedrijf zich tijdens het evenement op de Variable Coater (VC) voor post-coating. Met de VC kunnen drukkers de dikte van de coatinglaag en baanbreedte variëren zonder componenten zoals de rollen en de mouwen te veranderen.

Contiweb is een fabrikant van webverwerkingsapparatuur en leverancier van geïntegreerde technische oplossingen voor rotatieoffsetdruk, webinkjetdruk en verpakkingsproductie. ‘Digitaal printen is de fase van volwassenheid ingegaan, zoals blijkt uit de slogan van de show - Next Level Automation’, zegt Rob Bosman, Sales Director bij Contiweb. ‘Dit betekent dat zowel fabrikanten van digitale web-inkjetprintapparatuur als de drukkerijen zelf de prestaties van hun persen continu moeten verbeteren als ze willen voldoen aan de veranderende verwachtingen van hun klanten. En daarvoor gaan ze op zoek naar robuuste, technisch geavanceerde hulpapparatuur die hen helpt processen te automatiseren, ondersteund door deskundige service en ondersteuning.’

Met de Contiweb Variable Coater kunnen drukkers de dikte van de coatinglaag en baanbreedte variëren zonder componenten zoals de rollen en de mouwen te veranderen

Hogere uptime

Bosman zal zelf ook aanwezig zijn tijdens het evenement. ‘Dit is een uitstekende gelegenheid voor bezoekers om de digitale oplossingen van Contiweb te verkennen en te zien hoe de marges positief kunnen worden beïnvloed door de hogere uptime die kan worden bereikt, of hoe de gebruikerservaring kan worden verbeterd met producten van fantastische kwaliteit’, zegt hij. ‘We gaan als bedrijf de goede kant op en we willen al ons mooie nieuws van het afgelopen jaar delen, zoals succesverhalen van klanten en belangrijke overeenkomsten met belangrijke spelers in de markt.’

De Hunkeler Innovationdays vinden plaats van 27 februari tot 2 maart in Luzern, Zwitserland. De DFA zal in actie te zien zijn tijdens een live demonstratie in hal 2 bij de SCREEN-stand, op een Truepress Jet520HD+ productielijn.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief